درصدآنتی اکسیدان موجود در کاکائو، از چای سیاه و چای سبز بیشتر است تا جایی که براساس آنالیزهای بیوشیمیایی دقیق کاکائو، دو تا سه برابر بیشتر از چای سبز و چهار تا پنج بار بیشتر از چای سیاه، آنتی اکسیدان دارد.
یک فنجان شکلات داغ، دارای مقادیر بیشتری آنتی اکسیدان نسبت به شکلات سرد است.
از آنجا که آنتی اکسیدان ها، محافظان طبیعی بدن در برابر سکته قلبی، سرطان و سایر بیماری ها هستند، گنجاندن غذاهایی که حاوی این مواد هستند، در رژیم غذایی می تواند برای سلامتی بسیار مفید باشد.