پیشگیری از بیماری های کشنده با تغذیه
دانشمندان به توافق رسیدهاند که انتخاب نوع غذای مناسب میتواند در پیشگیری از بیماریها مفید باشد.
محققان میگویند؛ تاثیر غذای مناسب در پیشگیری از بیماریهای کشنده ثابت شده است. برای مثال تحقیقات مختلف نشان میدهد که خوردن گوجه فرنگی در پیشگیری از سرطان، سیر در پیشگیری از ایدز و نوشیدن آب میوه در پیشگیری از بروز آلزایمر نقش دارد.
دانشمندان تاکید دارند که دنبال کردن یک رژیم غذایی متعادل و با کیفیت کلید بهره مندی از بهداشت و سلامت مطلوب است.
بعلاوه اکثر دولتها در سالهای گذشته به شهروندان خود توصیه کردهاند که در رژیم غذایی روزانه خود حتی الامکان پنج وعده میوه و سبزی و سه وعده لبنیات و نشاسته بگنجانند و درعین حال مصرف چربی و قند را کاهش دهند.
کارشناسان میگویند: با کنترل آنچه که میخورید میتوانید از بروز بیماریهایی چون دیابت، پوکی استخوان و بیماریهای قلبی عروقی پیشگیری کرده و به حفظ سلامت خود کمک کنید.
میوهها یکی از بهترین فاکتورهای حفاظت کننده در برابر سرطان هستند. هم چنین مصرف سویا برای زنان در پیشگیری از سرطان سینه تاثیر قابل توجهی دارد.