ضرورت استفاده از دستگاه تصفیه آب در منزل
افزایش جمعیت ورشد آلودگی های صنعتی باعث کاهش کیفیت آب حتی درشهرهایی که در قدیم آب گوارا داشته اند شده است ، ازدیاد املاح ومواد زائد موجود درآب باعث افزایش بیماریهای کلیوی ، سرطان وحتی ناراحتی عصبی شده و نفوذ آلودگیها به منابع آب نیز می تواند باعث ایجاد بیماریهایی نظیر وبا،اسهال،تیفوئد وانواع عفونت پوستی شود. اگرچه دولت ها آب آشامیدنی وبهداشتی را تامین می کنند و بطریهای حاوی آب معدنی به مقدار کافی جود دارد اما کارشناسان ، آبهای تصفیه شده درهنگام مصرف ( در منزل یا محل کار ) را به دلایل ذیل بهترین نوع آب آشامیدنی می دانند :
1) آب تصفیه شده شهری با فرایند تصفیه آب هنگامی که به دست مصرف کننده در منزل میرسد می تواند علاوه بر ذرات میکروسکوپی ، آب های زیر زمینی وکلر دار بودن با جرم واملاح در طول مسیر لوله انتقال نیز همراه باشد که این مسئله قابل رویت نیست ، از آنجا که سیستم تصفیه معرفی شده ( RO ) در آخرین نقطه شبکه توزیع بلا فاصله قبل از مصرف انجام می شود این مشکل را حل می کند.
2) آبهای معدنی به دلیل مواد پلاستیکی بطری آن ودارا بودن املاح مختلف برای همیشه وهمه سنین توصیه نمی شود ومرقوم به صرفه نیز نیست.
3) از آنجا که مصرف سرانه آب برای هر انسان 200 لیتر برآورده شده است وازاین میزان فقط 2 لیتر مصرف خوراکی داشته و ماباقی ( معادل 198لیتر) جهت مصارفی مانند استحمام و شستشو استفاده می شود وکیفیت آب موجود مناسب این نوع مصارف میباشد، بهتر است تصفیه ی دقیقتری روی آن بخش کوچکتر از آب یعنی همان 2 لیتر از 200 لیتر که مصرف خوراکی دارد در هنگام مصرف در منزل انجام شود.