خواص رب انار و بیماری دیابت
رب انار خواص فراوانی دارد و بیماران دیابتی هم می توانند از آن استفاده کنند.
وقتی صحبت از رب انار به میان می آید، اشاره به همان خواص انار مطرح می شود. در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام " پلی فنول " ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی ldl شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در عروق تولید شوند. فراموش نکنید که انار، مواد مغذی بسیاری دارد؛ یعنی در هر 100 گرم از این میوه 240 میلی گرم پتاسیم، 3 گرم فیبر، 13 میلی گرم ویتامین ث، 80 درصد آب و 50 کیلوکالری انرژی یافت می شود. در ضمن، مقداری آهن دارد ولی به عنوان آهن نمی توان روی آن حساب کرد. میزان قندش نیز به حدی است که باعث منع مصرف بیماران دیابتی نمی شود. یعنی بیماران دیابتی با نظر پزشک معالج خود می توانند در حد اعتدال از آن استفاده کنند.