گروهی از متخصصان دانشگاه دولتی پنسیلوانیا در آمریکا ادعا کردهاند که مغز پسته در پایین آوردن فشار خون و ضربان قلب در شرایط و موقعیتهای پرتنش و استرسزا نقش بسزایی دارد.
به نوشته روزنامه دیلیمیل، در این مطالعه به شرکتکنندگان انواعی از رژیمهای غذایی سالم داده شد که برخی از آنها حاوی مغز پسته و برخی دیگر فاقد آن بودند.
متخصصان این دانشگاه سپس واکنشهای قلبی و عروقی تکتک شرکتکنندگان را در مواجهه با یک وضعیت روانی تنشزا ارزیابی کردند.
آنها متوجه شدند افرادی که در روز مقداری مغز پسته مصرف کردهاند در حین مواجهه با شرایط استرسزا، پایینترین میزان فشار خون را دارند.
دکتر شیلا وست که سرپرستی این آزمایشات را برعهده داشته یادآور شد: موضوعات روزانه مثل یک ضربالعجل کاری و یا صحبت کردن در جمع میتوانند موجب بالا رفتن فشار خون شوند که به نوبه خود یکی از فاکتورهای آسیبرسان به قلب و عروق است.
وی افزود: یافته اخیر درباره تاثیر مصرف پسته روی سلامت قلب بسیار حائز اهمیت است چون نشان میدهد که واکنشهای فیزیولوژیکی به استرس تحت تاثیرغذایی که ما میخوریم، هستند.
دکتر مسعود کيمياگر،متخصص تغذيه و استاد دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در هفته نامه زندگی مثبت نوشت: خيلي از ما هنگام شستن کاهو برگهاي سبز و تيرهاش را دور ميريزيم در حاليکه همين به اصطلاح دوريختنيها ميتوانند مسکن خيلي از دردهاي جسمي و رواني ما باشند.
شايد اگر بدانيد کاهو منبع خوب تيامين يا همان ويتامين B1، ويتامين A، آهن، پتاسيم و فسفر است، ميتواند فشارخون را کاهش دهد و پوست را شفاف و درخشان کند و ... در برخوردتان با اين سبزي پرخاصيت تجديدنظر کنيد.
برگهاي کاهو يک خاصيت خيرهکننده ديگر هم دارند و آن هم آرامبخشي و خوابآوري است که در اين روزهاي شلوغ و پراسترس آرزوي خيليهاست. البته اگر از خوردن کاهو همراه سالاد خسته شدهايد و از کمي خلاقيت بدتان نميآيد، مي توانيد مخلوط آب کاهو و هويج را امتحان کنيد که در شکل اغراق آميزش مي گويند مي تواند يک کوه استرس را هم آب کند.
براي درست کردن اين نوشيدني به 300 گرم برگ کاهو و 2 عدد هويج کوچک نياز داريد. همه سبزيجات را با هم داخل مخلوطکن بريزيد و خوب هم بزنيد. بعد مخلوط را از صافي عبور دهيد و خنک بنوشيد